Viktig nyhet angående omorganisering inom GB Secuirty

Published by S K on

Vi på GB Security är glada att kunna dela med oss av nyheter som påverkar vår verksamhet positivt.

Som ni kanske redan har hört, genomför vi förändringar för att fortsätta stärka vår position på marknaden. GB Security ingår sedan en tid i KAMIC Group, en svensk koncern med omfattande expertis och resurser.

Denna tillhörighet har gett oss synergieffekter som ytterligare stärkt vår marknadsposition och gett oss många nya kunder. Från och med i höst kommer vi att arbeta ännu närmare vårt moderbolag Starbit AB för att skapa fler möjligheter för tillväxt och innovation.

En del i den utvecklingen är att vi dubblerar den tekniska supporten till sex medarbetare, dedikerade till att serva och hjälpa våra kunder. Våra nya kollegor har djup teknisk erfarenhet och jobbar med #AI och #säkerhetslösningar till bland annat Ringhals kärnkraftverk och Karolinska.

Förändringen är ett steg vi tar för att säkerställa att vi kan erbjuda ännu bättre support och service under den tillväxtfas som nu sker.

I samband med detta kommer vi också göra en sammanslagning av två kontor där lager och marknad kommer att centraliseras.

Tyvärr innebär detta två medarbetare från GB Team:et lämnar sina befattningar.

Vi är tacksamma för deras insatser och bidrag under deras tid här och önskar dem lycka till i deras framtida uppdrag.

Vi är övertygade om att denna nya struktur kommer att ytterligare stärka vår förmåga att möta framtidens utmaningar och möjligheter. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med er, driva innovation och leverera högkvalitativa produkter och tjänster.

Vi kommer att hålla er uppdaterade om ytterligare utvecklingar under denna spännande tid för GB Security och Starbit AB.

Tack för ert engagemang och ert stöd.
Med vänliga hälsningar,
GB Security