Arbeta med den senaste tekniken inom kameraövervakning

Bli vår Återförsäljare!
Jobba med förstklassiga produkter!
Öka din lönsamhet!
Få fortlöpande utbildning, sälj- och marknadsstöd!

Full-color Starlight

Med högpresterande sensorer och större bländare så kan DAHUA’s kameror ge en färgbild även under väldigt låga ljusförhållanden. Full-color Starlight kamerorna passar perfekt i miljöer med lågbelysning, lite över 1 lux, så som parkeringsplatser, skolor, museum osv.

*Full-color starlight kamerar behöver lite ljus för att fungera.

Dahua AI

Dahua AI serien använder sig av den senaste AI tekniken inklusive algorithmer designade för människor och fordon vilket ger en högre flexibilitet och träffsäkerhet för slutanvändaren. Detta gör så att Dahua AI kan tillämpas i avancerade scenarion så som ansiktsigenkänning, skalskydd, ANPR, metadata insamling och analys, personräknare, bildsök, trafik, upptäcka trafikolycka, statistik över trafik osv.

ePoE

Dahua ePoE teknologi möjliggör en överföring av ström och data upp till 800m vid 10Mbps eller 300 meter vid 100Mbps via Cat5 eller koaxialkabel. Detta är möjligt tack vare en avancerad 2D-PAM3 kodning. Detta gör det mer flexiblare att designa övervakningssystem samt även spara in på kabelkostnad.

Support och utbildning

Vi erbjuder våra återförsäljare, oavsett nybörjare eller erfaren, utbildning samt vidareutvecklings-utbildningar med certifiering tillsammans med Dahua.
Ta steget före din konkurrenter och bli certifierad Dahua installatör.

Jag vill bli en DAHUA kamerainstallatör

Vi är glada över att du har bestämt dig för att ansluta dig till familjen DAHUA. Det första steget i vårt samarbete är att delta i en av våra kurser. Vi kommer att introducera dig till alla våra produkter och lära dig hur de används.

Återförsäljare

Här kommer du som återförsäljare direkt till inloggningssidan.

ÅF LoginAnsök till återförsäljare

Slutkund

Här hittar du som slutkund de produkter som din återförsäljare erbjuder

Webshop