Kameror för all typer av lösningar

 
Dahua tillverkar kameror för alla typer av lösningar. 
Oavsett om du letar efter kameror till er villa, företag, industri eller till en speciallösning så kan Dahua leverera rätt produkter. 

IP-Baserad övervakning

Dahua AI-System

Dahua är en av världens största kameratillverkare med ett brett produktsortiment av högsta kvalitet. Deras AI-Teknologi är idag världsledande. AI står för artificiell intelligens och den tekniken kan t ex eliminera oönskade "fellarm" från systemet med upp till 99% via deras avancerande algoritmer. Dessa AI-algoritmer kan urskilja om det är en människa eller ett fordon som det ska reagera på. Till exempel, om systemet är inställd på att endast människor har tillåtelse att vistas inom ett område så kan systemet larma/informera om det kommer ett fordon inom området. AI har många fler användbara funktioner, ansiktsigenkänning/personidentifiering, bilnummerskylts-läsning, mm.
Se de olika möjligheter som AI erbjuder i bilderna nedan.

Dahuas Nya Konsumentserie IMOU

Dahua har lanserat en ny konsumentserie som kallas IMOU och den serien är utvecklad för att vara en snygg och modern lösning för en enklare kameraövervakning.
T.ex så sker installationen av IMOU via Wi-Fi nätverket vilket gör att du enkelt kan installera den utan känslan att du måste dra onödiga kablar som kräver både tid och tålamod.
Alla kameror från IMOU-serien använder sig av ett flertal funktioner som Two-way Talk, Motion detection, Molnlagring osv och allt detta sköter du via IMOU-Appen.
Appen är riktigt användarvänlig för att det ska vara kul och enkelt att sköta om dina kameror.
IMOU appen finns att ladda ner för både iOS och Android.

Se några av våra IMOU-Kameror nedan

Lite H.265 - serien

Lite H.265-serien är lämplig för användare som vill ha kvalitet men har snäva budgetbegränsningar. Överlägsen kostnad/prestanda, enkel installation samt Dahua kvalitetsstandarder och garantier gör det till ett bra val för bostäder och mindre företag.
Lite 2.0 Kamerorna finns tillgängliga i flera olika format och i 2-8 megapixel för att passa till så många projekt som möjligt.

Eco-Savvy 3.0 ePoE - serien

Eco-Savvy 3.0-serien är det perfekta valet för användare som behöver en bra balans av innovation och kvalitet till ett lågt pris. Med ePoE-tekniken för långdistansöverföring, ett brett utbud av modeller och enkel plug & play-installation, kan Eco-Savvy 3.0-serien möta behoven hos olika applikationer med utmanande förhållanden. Eco-Savvy 3.0 Kamerorna finns tillgängliga i flera olika format och i 2-8 megapixel för att passa till så många projekt som möjligt.

Ultra - serien

Ultra-serien är det perfekta alternativet för professionella installationer som kräver den bästa och senaste teknologin. Sony STARVIS sensor, överlägsen starlight-teknik och avancerade intelligenta funktioner säkerställer överlägsen övervakning i vilket scenario som helst. Ultra-seriens kameror finns tillgängliga i flera olika format och i 2, 3, 6 och 12 megapixel för att passa till så många projekt som möjligt. Kontakta Er återförsäljare så hjälper den Er att hitta den modell som passar Er

Konsument - serien

Eco-Savvy 3.0-serien är det perfekta valet för användare som behöver en bra balans av innovation och kvalitet till ett lågt pris. Med ePoE-tekniken för långdistansöverföring, ett brett utbud av modeller och enkel plug & play-installation, kan Eco-Savvy 3.0-serien möta behoven hos olika applikationer med utmanande förhållanden. Eco-Savvy 3.0 Kamerorna finns tillgängliga i flera olika format och i 2-8 megapixel för att passa till så många projekt som möjligt.
Kontakta Er återförsäljare så hjälper den Er att hitta den modell som passar Er

Pinhål - serien

Pinhole serien är idealisk för bankomater, banker, butiker, hotell och kontor. Den har en modulär design med en oberoende huvudenhet och en miniatyrsensor (med en 8m kabel). Serien erbjuder valet av cylindrisk pinhållins eller cylindrisk standard lins, som både kan enkelt installeras i någon inomhusmiljö.

Access ANPR Kameror

ANPR kameror är anpassade för miljöer med trafik i låg hastighet såsom parkeringar, bensinstationer mm. Kamerorna lämpas för att kontrollera vilka bilar som kör in och ut från området är vitlistad. Är en bil vitlistad kan kameran t.ex. öppna bommen för att släppa igenom fordonet.

PTZ - Speed Dome Kameror

PTZ-kameror använder pan, tilt och zoomfunktionalitet för att ge både omfattande täckning och bra detalj. Vissa PTZ kameror har även en Tracking funktion som gör att kameran kan zooma in och följa efter ett föremål automatiskt.
Ultra-series kameror har högprestandasensorer, kraftfull optisk zoom, IR-belysning med lång räckvidd och kraftfullt skydd för att tillfredsställa applikationer med hög prestandakrav.
Pro Series fokuserar på balans mellan prestanda och kostnad, medan Lite och Wi-Fi-serien erbjuder användare alternativ med kompakt design och överkomligt pris.

Panorama - serien

Panorama serien är avsedd för applikationer som kräver en 360 ° eller 180 ° vy för situationsmedvetenhet. Med sin allt i ett-design är serien en perfekt lösning för att ersätta flera konventionella kameror, vilket minskar komplexiteten och sparar på installationskostnader och underhållskostnader. Panorama-seriens kameror finns tillgängliga i flera olika format 4+1 / 8+1 /3+0 / 1 och i olika megapixel för att passa till så många projekt som möjligt.

Värmekameror

Värmekameror kräver ingen ljuskälla och passar perfekt i krävande miljöer samtidigt som de har en lång räckvidd samt kan mäta temperaturer. Tillsammans med ordinarie kameror så får man en övervakning för alla väder.

Videolagrare (NVR)

Dahua Ultra, Pro och Lite Series nätverksinspelare är skräddarsydda för att passa olika applikationer. Ultra Series-inspelare erbjuder bästa prestanda och högsta kvalitet. Pro Series-enheter är perfekta för medelstora företag och projekt som kräver balans mellan prestanda och budget. Lite Series-inspelare är konstruerade för optimal kostnadseffektivitet med strikta Dahua kvalitetsstandarder.
Dahua-nätverksinspelare är utrustade med olika videokanalkapaciteter och fysiska storlekar för att tillgodose olika användningsfall. Upp till 256CH / enhet med 4U-storlek är lämplig för applikationer med höga inspelningskrav men utan ytterligare IP-lagring för att spara kostnader, till exempel i skolor, kasino, byggkomplex etc. 4CH / enhet små boxskrivare används vanligtvis vid applikationer vid hemma eller småföretag som butiker.

Mobilapp

Med mobilappen som finns till både iPhone och Android så går det att alltid få tillgång till kamerasystemet, styra PTZ kameror, titta på inspelat material, eller få notifieringar direkt i mobilen vid olika händelser. Nu kan du på ett smidigt sätt alltid ha full kontroll över dina kameror i systemet

För att se komplett produktutbud, bläddra i katalogen nedan

[flipbook pdf="https://dahuasecurity.s3-ap-southeast-1.amazonaws.com/uploads/soft/20190306/Catalog_IP-Video-Product-Selection_IP_201903(76P).pdf" lightbox="false" height="1000" cover="/wordpress/wp-content/uploads/2019/03/IP_VIDEO_PRODUCT_SELECTION.png" header="Laddar katalog..." singlepage="true" height="1000" width="1400"]

Dahua företagspresentation

Hitta Återförsäljare

   Återförsäljare

   Här kommer du som återförsäljare direkt till inloggningssidan.

   ÅF LoginAnsök till återförsäljare

   Slutkund

   Här hittar du som slutkund de produkter som din återförsäljare erbjuder

   Webshop