Anförtro till UR Fog att skydda ditt företag

Ett larmsystem kan informera dig om ett inbrott men inte alltid undvika den. Inbrottstjuvar behöver mindre än 3 minuter för att begå ett brott. De vet exakt vart man ska gå och vad man ska ta. Väktare och polis har en insatstid på minst 10 minuter för att komma på plats. Det är därför du behöver ett dimsystem för att skydda din egendom medan du väntar på en deras insats.

Varför välja en dimgenerator från UR Fog?

Hastigheten på utkastning och densiteten på dimman är de viktigaste egenskaperna som behövs för att inom några sekunder förhindra synlighet i området . UR Fog har en proprietär teknik som ger ett utmärkt skydd samt många andra särdrag som gör ditt dimsystem till det säkraste.
Snabbaste dimgeneratorerna i världen

Fyller upp till 50 m3 / sek. Snabb aktion för att helt fylla alla former av utrymmen inom några sekunder..

Den tätaste dimman

Den innovativa formeln av dimvätskan med en hög andel glykol säkerställer en riktigt tät dimma.

Dubbel cylinderteknologi för dimvätskan

Ett våra patent. Automatisk omkoppling mellan den första och den andra dimvätskacylindern när den första är tom. Cylindrarna är av engångstyp och är lätta att byta.

Dimvätska i påse

Engångsladda, väldigt lätt att byta ut, med ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Låg energiförbrukning

En effektiv värmeisolering ger låg strömförbrukningen och sparar energi.

Lång drifttid vid strömavbrott

Med den innovativa värmeisoleringen av värmaren kan UR Fog-system fungera länge utan strömförsörjning. Mellan 1,5 h till 3,5 h!

Standard kommunikationsprotokoll

En seriell buss gör det möjligt att lägga till varje UR Fog system extra kort för ett enklare gränssnitt med alla larm-centralenheter

Sabotagelarm vid blockering

Exklusivt patenterat system som gör det möjligt att automatiskt upptäcka om munstycket har blockerats, genom att skicka en signal vid manipulering.

Säker och certifierad

UR Fog dimgeneratorer är certifierade enligt de europeiska standarderna, dimvätskan testas och är helt säker för människor, djur, föremål och lämnar inte några rester.

Innovativ prestanda och teknik

UR Fog-system är innovativa i prestanda och teknik för att garantera det mest effektiva skyddet mot stölder.

Produktinformation

FAST 01 2C
Pro Plus

upp till 1200 m³

Den mest kraftfulla maskinen på marknaden, idealisk för att skydda stora områden som: stora affärer, lager, stormarknader eller till och med för att skydda mål i öppet utrymme. FAST 01 2C skjuter 1200 m3 tät dimma på bara 70 sekunder och är utrustad med två avtagbara vätske cylindrar.

FAST 02 2C
Pro Plus

upp till 400 m³

Det perfekta dimmsystemet för att skydda medelstora områden som: stora butiker, bostäder och i allmänhet alla professionella applikationer där det behövs en topp säkerhetsteknik. Den är utrustad med två cylindrar för en mycket bekväm, pålitlig och redundant skjutning, skjuter upp till 400 m3 tät dimma på 25 sekunder. Det är väldigt snabbt och konkurrenskraftigt.

FAST 03 2C
Pro Plus

upp till 200 m³

Det perfekta dimmsystemet för att skydda medelstora områden som stora butiker, bostäder och i allmänhet alla professionella applikationer där det behövs en topp säkerhetsteknik. Den är utrustad med två cylindrar för en mycket bekväm, pålitlig och redundant skjutning, skjuter upp till 200 m3 tät dimma på 15 sekunder. Det är väldigt snabbt och konkurrenskraftigt. 

FAST 03 1C
Pro Plus

upp till 200 m³

Det perfekta dimmsystemet för att skydda medelstora områden som stora butiker, bostäder och i allmänhet alla professionella applikationer där det behövs en topp säkerhetsteknik. Den är utrustad med en cylinder, skjuter upp till 200 m3 tät dimma på 15 sekunder. 
Det är väldigt snabbt och konkurrenskraftigt. 

Minska risken för stöld med

0 %

En färsk marknadsundersökning visar att dimgeneratorer är de bästa säkerhetssystemen för att undvika stöld och det är viktigt hur snabbt de genererar dimma. Av den anledning är vi stolta över att kunna säga att UR Fog är det snabbaste dimsystemet i världen.

Har du frågor eller söker du efter installatörer?

Kontakta någon av våra certifierade återförsäljare

   Återförsäljare

   Här kommer du som återförsäljare direkt till inloggningssidan.

   ÅF LoginAnsök till återförsäljare

   Slutkund

   Här hittar du som slutkund de produkter som din återförsäljare erbjuder

   Webshop