Säkra dina fordon

GSM/GPS CA-2103 billarm 

Njut av komforten att veta att bilen står kvar där du lämnade den. Du kan också använda MyJABLOTRON appen för att visa var din bil befinner sig, för att se kilometerställningen och bränsleförbrukningen. Vårt larm skyddar inte bara bilar, utan också husbil och husvagnar, lastbilar, båtar och arbetsmaskiner, mm.

4 steg till säkerhet

Det första steget är ett larm av hög kvalitet. Jablotron har tillverkat och utvecklat enastående larm i mer än 25 år. Deras långa erfarenhet är anledningen till att de är så lätta att styra och att de har flera fina innovativa funktioner.
Nästa steg är en professionell installation. Installationen görs exklusivt av våra partners som får fortlöpande utbildning och certifiering av oss. Detta försäkrar allt är installerat och fungerar perfekt, som det ska. 
Det tredje rekommenderade steget är att ansluta ditt larmsystem till en larmmottagningscentral. Operatörerna kommer att kontakta och meddela dig om något händer och, som det sista steget, vid behov sända säkerhetspersonal till platsen.
Larmrapportering kan skickas med den senaste IP-tekniken till följande larmmottagningscentraler:

300 fordonstyper

JABLOTRON billarm kan installeras i de flesta fordon från många olika fordonstillverkare.

24 enheter

Antalet trådlösa detektorer från JA-150 & JA-180 serien som kan skydda ditt fordon eller garage.
Du kan även nattlarma din husbil/husvagn/båt.

7 år

För alla produkter. Förutom 2 års garanti får du också upp till 5 års utökat servicestöd.

Fjärrstyrning för ditt billarm

Föreställ dig följande scenario. Du sitter på ett café och blir plötsligt osäker på om du låste din bil. Nu kan du helt enkelt kontrollera det i appen MyJABLOTRON på din smarttelefon och om du verkligen glömde att låsa bilen kan du fjärraktivera låset via larmet.

Vår app kan:

3 sätt att styra ett JABLOTRON-billarm

Direktstyrning görs med centrallåsets fjärrstyrning. Vid låsning av bilen aktiveras larmet automatiskt, vid upplåsning inaktiveras larmet. Du kan också använda appen MyJABLOTRON för detta ändamål:

mobil.jpg
App för smarttelefoner
macbook.jpg
Webbprogram i webbläsare
macbook.jpg
Original fjärrstyrning

GRATIS nedladdning:


Våra detektorer för en enkel installation

Det spelar ingen roll om du äger en bil, husvagn, båt, lastbil eller traktor. Billarmet JABLOTRON kommer att skydda dem alla. Under installationen kommer våra certifierade partners att använda trådlösa detektorer och fordonets dörr- och startbrytare för att undvika ingående karosseriarbete och ledningsdragning.

Rörelsedetektor

Den här trådlösa miniatyrsensorn fästes till taket i en bil och skyddar bilens interiör. Tack vare digital dataanalys detekterar den intrång i bilen med hög precision. Den kan också vakta ett garage.

Glaskrossdetektor

Förändrat lufttryck och ljudet av krossat glas är två tecken som gör att den här trådlösa miniatyrdetektorn kan känna igen försök att krossa fönsterrutor. Den kan också vakta ett garage.

Brytare för dörr och motorhuv

Vanligtvis används tillverkarens originalbrytare vid installationen. Men om de saknas eller inte kan användas, erbjuder vi våra egna brytare.

Du erhåller säkerhet för din bil till en överkomlig kostnad. Under tiden kan du träffa dina vänner eller njuta av en familjeutflykt.

Vänligen kontakta någon av våra återförsäljare för ytterligare information och priser.

Har du frågor eller söker du efter installatörer?

Kontakta någon av våra certifierade återförsäljare

   Återförsäljare

   Här kommer du som återförsäljare direkt till inloggningssidan.

   ÅF LoginAnsök till återförsäljare

   Slutkund

   Här hittar du som slutkund de produkter som din återförsäljare erbjuder

   Webshop