UR FOG

Published by jesper@gbtrading.se on

Ingen stöld med dimma!

Larmsystem och övervakningskameror är viktiga redskap för att öka säkerheten i din företagslokal, butik eller lager. 

Trots dessa vidtagna säkerhetsåtgärder och förstärkning av lås kan inbrott ändå ske.
Inkräktarna kan under bara några minuter i lokalen komma åt stöldbegärligt gods och hinna ge sig av innan väktare eller polis är på plats (”Smash and Grab”).

Ett ypperligt sätt att försvåra möjlighet till ”Smash and Grab” är att blockera synligheten och därmed framkomligheten i lokalen vid ett påbörjat inbrott.

Det är svårt att stjäla det man inte ser! 

UR FOG:s kraftfulla och professionella dim-system erbjuder detta genom att inom några sekunder fylla det skyddade utrymmet med en tät dimma efter utlöst larm. 
Den täta dimman blockerar sikten totalt vilket gör det ytterst svårt för inkräktarna orientera sig i lokalen och därmed lokalisera sitt stöldbyte. Dimman ”köper tid” tills väktare / polis hinner komma på plats.

Dimman som genereras är helt ofarlig för både människor, djur och föremål och lämnar inte rester efter att den vädrats ut ur utrymmet. 

UR FOG har en bred produktserie av Dimgeneratorer som passar de flesta verksamheter och storlek på utrymmet.
Dim-systemet aktiveras via ett larmsystem.

Vi distribuerar Jablotron larmsystem, med vilket du sofistikerat kan ställa in när du vill att dimma ska genereras och även när det absolut inte får genereras.

UR FOG dimgeneratorer är certifierade enligt de europeiska standarderna samt är innovativa i prestanda och teknik för att garantera det mest effektiva skyddet mot stölder. 

 Är Ni intresserade av att veta mer om Dim-system för just Era specifika behov så är Ni varmt välkomna att kontakta någon av våra återförsäljare: https://lnkd.in/gZvssQC

Categories: Produktblogg