Teltonika – ett nytt varumärke i vårt sortiment!

Published by S K on

Om Teltonika – ett nytt varumärke i vårt sortiment!

Om Teltonika:

Teltonika Networks är ett snabbt växande teknikföretag som tillverkar professionell nätverksanslutningsutrustning för den internationella marknaden.

Genom lång erfarenhet, forskning samt utveckling av industriella nätverksenheter för IoT och M2M-kommunikation har vi tagit fram ett brett sortiment av produkter för de mest komplexa områdena inom Industri 4.0, Smart City och Green Energy.

Teltonika Networks kontrollerar noggrant varje steg i produktutvecklingscykeln. Detta gör att vi kan reagera snabbt och flexibelt på marknadens behov och förändringar samtidigt som vi säkerställer tillförlitlighet, säkerhet och användarvänlighet.

Som en del av Teltonika IoT Group tillverkas och monteras alla våra produkter i en modern fabrik i Litauen. Detta ger oss möjligheten att säkerställa de högsta kvalitetskraven.

Pålitlighet är ett av de viktigaste fokusen när enheter designas hos Teltonika Networks. Våra produkter är utvecklade och tillverkade med målet att uppnå den högst möjliga pålitligheten.

Säkerhetsrisktester utförs kontinuerligt på alla Teltonika Networks-enheter och alla produkter uppdateras regelbundet för att eliminera eventuella sårbarheter samt för att försäkra om den högsta säkerhetsnivån.

Teltonika Networks-enheter är mycket professionella men också väldigt enkla att använda. Förmågan att erbjuda produkter som inte kräver någon särskilld utbildning för att kunna användas är en av våra styrkor.