Nu lanserar vi Jablotron Mercury!

Published by S K on

Det är med stor glädje vi introducerar Jablotron Mercury systemet som är den senaste innovationen från JABLOTRON ALARMS a.s.

Detta banbrytande #larmsystem kommer att sätta en ny standard för säkerhetsinstallationer i hem och mindre företag.

De unika fördelarna med Mercury inkluderar:

Enkel Installation: Med Mercury är installationen både enkel och snabb. Genom att använda vår pålitliga MyCOMPANY-app från Jablotron, som många av er redan är bekanta med, kan systemet enkelt installeras på ett effektivt sätt.

Mindre val och programmering: Mercury erbjuder en betydligt enklare och mer användarvänligt gränssnitt. Detta resulterar i mindre komplicerade val och programmering, vilket förenklar och förbättrar hela installationsprocessen.

Installeras med mobilen (MyCOMPANY): En viktig funktion i Mercury är kravet på att använda din mobil och MyCOMPANY-appen från Jablotron för att skanna in alla enheter. Detta säkerställer snabba och effektiva installationer, där även mindre installationer kan slutföras på så lite som 30 minuter.

Framtidsinriktad: Vi är övertygade om att Jablotron Mercury kommer att bli det självklara valet inom #säkerhetsbranschen. Den är utformad för att uppfylla behoven hos hushåll & mindre #företag samt erbjuda användarna en pålitlig och enkel säkerhetslösning från Jablotron.

Är du intresserad Jablotron Mercury eller andra produkter och lösningar från JABLOTRON ALARMS a.s. stora utbud?

Se vår ÅF-karta med din närmaste Jablotroninstallatör: https://lnkd.in/gYZzmQk