MCCTV säkrar upp Restaurang Terrassen i Nynäshamns kommun!

Published by S K on

I följande reportage får vi en unik möjlighet att följa med Arne Funk och Dino Dirhalidis till Nynäshamn där de presenterar sin mobila säkerhetslösning som nu effektivt skyddar och bevakar en restaurangfastighet med ett stort fastighetsområde.

Vi får en teknisk introduktion och en visuell genomgång av lösningen som bland annat innefattar cctv övervakningsteknik från Dahua Technology Nordic, mobil säkerhetsmast från TelescopicMast samt högtalarsystem från TOA Electronics, Inc.

I reportaget får vi även träffa Terrassens ägare, Anders Nylén, som berättar om fördelarna med lösningen och hur den lyckats säkra upp verksamheten under lågsäsongen.

Sist men inte minst får vi även en exklusiv möjlighet att bekanta oss med MCCTVs banbrytande organiska, självgående, miljövänliga och kostnadseffektiva AI lösning som vi tror kommer vara en definitiv snackis i säkerhetsbranschen!

Missa inte detta fullspäckade reportage som borde vara självskriven för alla som är intresserade av övervakning restaurangbranschen ai och nästa generationens iot och smartcity lösningar!

Vi på GB Security är stolta över att kunna förse våra ÅF med toppmodern professionell säkerhetsteknik samt support i världsklass!

MCCTV: https://mcctv.se/
Restaurang Terrassen: https://lnkd.in/dCe2VmNA