Kommande produktnyheter från Jablotron

Published by S K on

Kommande produktnyheter från JABLOTRON ALARMS a.s.
(OBS: Lanseras senare i år)

Smart Plugg JB-160N-PLUG

Smart vägguttag-plugg med trådlös 2-vägskommunikation i Jablotron 100+ systemet för hemautomation och smarta styrningar i hem och företag. Det trådlösa vägguttaget hanterar effekt laster upp till 230 V/16 A (3 600 W). och styrs via Jablotron 100:s stora utbud av programmerbara PG-utgångar, både automatiskt i systemet och via MyJablotron-app. Vägguttagets status indikeras logiskt med en LED-indikering i dess inbyggda knapp.

JA-152SHM – Trådlös magnetkontakt med chock- eller tiltdetektor.

Trådlös Kombidetektor med magnetkontakt samt chock eller tiltdetektor I dess chock-detekteringsläge så reagerar den på vibrationer och slag. I dess tilt-detekteringsläge reagerar den på förändringar från sitt ursprungsläge. Den kan även detektera ett främmande magnetfält och därmed varna för eventuellt sabotageförsök av en främmande magnetfältskälla.

JA-150F – Översvämningsdetektor trådlös

Detektorn indikerar vattenläckor och översvämningar och kan därmed förhindra stora vattenskador. Vid kontakt med vatten så skickar detektorn omedelbart en trådlös larmsignal till centralenheten
Centralenheten utlöser ett larm i systemet och kan använda systemets PG-utgång för att omedelbart stänga av vattentillförsel med tillbehör – (elektrisk vattenventil). Detektorn kan monteras liggande på golvet.

Se vår ÅF-karta med din närmaste Jablotroninstallatör: https://lnkd.in/gYZzmQk

Vill du också bli en Jablotroninstallatör? Kontakta oss här för att bli partner hos GB Security: https://lnkd.in/eenT7jK

Categories: Produktblogg