GB Security utökar med order- / lageransvarig

Published by S K on

Vi har glädjen att presentera Helene Modig, nyanställd Ordermottagare / Lageransvarig hos GB Security.

Helene är 32 år och har en engelsktalande gymnasieutbildning med internationell inriktning i grunden.
Hon har ett genuint intresse för företagsutveckling och har läst olika kurser inom ämnet samt även kurser inom kundnöjdhet- och ledarskapsutveckling.
Helene kommer närmast från en 9-årig anställning på Byggmax i Härnösand där hon sista tiden arbetade som butikschef.

”Jag blev intresserad av att söka jobbet som Ordermottagare / Lageransvarig hos GB Security då jag kände till lite om företaget sedan tidigare och tänkte att min erfarenhet inom logistik, inköp och försäljning skulle kunna tillföra ett mervärde och uppskattas. Jag har alltid varit intresserad av nya utmaningar och då GB Security är ett modernt och växande företag ser jag bra möjligheter att kunna få utvecklas här.
Närmast så vill jag bekanta mig med GB Security:s breda produktsortiment och lösningar och därefter ser jag fram emot att komma igång med kundkontakt och få lära känna våra fina kunder.”

Vi hälsar Helene varmt välkommen till GB Security team!

Categories: Nyheter