GB Security reportage: Svesab installerar #cctv lösning från Dahua på anrika Långholmen Hotell & Restaurang!

Published by S K on

Detta är andra avsnittet i vårt nya reportageserie där vi besöker våra #återförsäljare och visar upp deras unika projekt, verksamhet och kompetens.

Långholmen Hotell & Restaurang är ett modernt och gemytligt hotell och konferensanläggning med en omfattande fastighetsyta som er ett kulturellt landmärke samt en naturlig del av Långholmens vackra omgivning och dess intressanta historia.

Hotellet är ett gammalt fängelse som renoverats till ett hotell och Svesab Security AB fick förtroendet att installera ett övervakningssystem baserat på ultramodern #cctv #teknik från Dahua Technology Co. LTD

På så vis möts anrik kulturhistoria med den modernaste tekniken inom #övervakning.

Följ med Micha Danèl och Hampus Gardhem och låt dig inspireras av detta unika reportage som skildrar #säkerhetsbranschens allt mer betydande och centrala roll i våra liv.

Är ert #företag en av vår ÅF-nätverk och känner att ni vill bjuda in oss att skildra just er verksamhet eller något av era intressanta projekt eller lösningar så är ni varmt välkommen att kontakta oss!

Sist men inte minst, glöm ej att prenumerera på vår #Youtube #kanal för flera intressanta #reportage #unboxing videos, #podd-avsnitt mm.


https://lnkd.in/d6ZTW4XQ