Fynda på två avancerade switch-enheter från Dahua

Published by S K on

✂ 💵 LAGERRENSNING – Två unika unika fynd på switch-enheter från Dahua Technology Nordic! ✂ 💵

Skynda att fynda på följande två switchar som med fördel kan användas i större säkerhetsprojekt:

✂ 💵 Dahua Technology Co. LTD AS5500-48GT4XF-600

Dahua AS5500 Switch-serien är högpresterande Gigabit Ethernet-switchar med fullständiga L2- och L2+-funktioner, Quality of Service (QoS) på företagsnivå, förbättrad säkerhetskontroll och en bunt med ISP-funktioner.

Funktioner:

Intelligent Resilient Framework 2 (IRF2)
IRF2 är staplingstekniken som används i samband med reservportarna på panelen. Det erbjuder flexibilitet att stapla över längre avstånd, såsom hundratals meter över byggnader eller flera kilometer mellan platser, med hjälp av fjärrtransceivers. För anslutning erbjuds fasta 1U-modeller som är idealiska för filialkontor eller små till stora företagsmiljöer. Varje switch inkluderar fyra höghastighets inbyggda 10GbE-upplänkar för icke-blockerande överföring. PoE-modeller kan bära upp till 600 W för att driva slutenheter.

Kraftfulla L2- och L3-funktioner

Denna serie stöder ett stort antal L2-funktioner såsom 802.1Q VLAN, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Control Protocol och funktionen 802.3x Flow Control. Den stöder också flera L3-funktioner, inklusive OSPF och RIP, för att tillgodose företagsaccess och aggregeringstjänstbehov.

✂ 💵 Dahua Technology Co. LTD DH-S5500-48GT4XF-E

DH-S5500-48GT4XF-E switch är en enkel, kostnadseffektiv och lättimplementerad access switch-lösning för lager 2+ med höjd säkerhet, hög densitet av GE och 10GE upplänk, statiska rutter, RIP, OSPF och IRF, flexibel hantering som uppfyller kraven för SME-access, företags-desktopaccess och högdensitets-campusaccess.

Intelligent Resilient Framework 2 (IRF2)

IRF2 ger följande fördelar: Hög skalbarhet: Plug-n-play-enhetsaggregering kan uppnås genom att lägga till en eller flera switchar i IRF2-stacken och aktivera IRF2-stapling på den nya enheten. Nya enheter kan hanteras med en enda IP-adress och uppgraderas samtidigt för att minska nätverkets expansionskostnad.
Hög tillgänglighet: IRF2 1:N-backuptekniken gör att varje del-enhet i IRF2-stacken kan fungera som backup för huvudenheten och skapa redundans för styrning och datakoppling.

Tillgänglighet: DH-S5500-48GT4XF-E implementerar IRF2 genom standard Gigabit Ethernet (1GE)-portar eller Ten Gigabit Ethernet (10GE)-portar som allokerar bandbredd för företags- och applikationsaccess och delar upp lokalt trafik och uppströms trafik. IRF2-regler kan inte bara följas inom och över racken, utan även över LAN.

DH-S5500-48GT4XF-E stöder paketfiltrering på lager 2 till lager 4 och trafikklassificering baserad på käll-MAC-adresser, destinations-MAC-adresser, käll-IP-adresser, destinations-IP-adresser, TCP/UDP-portnummer, protokolltyper och VLAN.