Dahua Technology introducerar Dahua DeepHub

Published by S K on

Dahua Technology, introducerar Dahua DeepHub Smart Interactive Whiteboard – en IFPD-enhet (Interactive Flat Panel Display) framtagen för det nya moderna mötesrummet.  

Dahua har under flera år följt utvecklingen på videokonferensmarknaden och har därefter använt sin tekniska innovationsförmåga för att utrusta Dahua DeepHub med ett användarvänligt gränssnitt, en trådlös 4K-skärm samt förenklat installationen av produkten. Deephub har en avancerad pekskärm och skrivförmåga samt en mängd intelligenta funktioner.  

DeepHub tillför en smart, effektiv och interaktiv upplevelse för videokonferenser i AIoT-eran. 

  • Dahua DeepHub stödjer trådlös projektion från bärbara datorer, surfplattor, eller mobiltelefon oavsett operativsystem. Den tillåter trådlös projicering från upp till 9 enheter som alla kan visas på skärmen samtidigt. Detta underlättar uppkopplings- och. delningsprocessen och eliminerar röriga kablar i mötesrummet.  
  • Den använder en 4K UHD Direct View LED (DLED)-skärm med antireflexteknik, vilket gör projektionen lika tydlig som att titta på en HD-TV och förbättrar mötesupplevelsen anmärkningsvärt. 
  • Enheten är även utrustad med Zero Air Gap-teknik som tar bort eventuellt luftutrymme mellan pekpanelen och LCD-modulen för att därmed minska reflektioner och förbättra läsbarheten.  
  • Den stöder skrivning med lutningskänslighet med tidsfördröjning på endast <35ms. Detta ger en naturlig skrivupplevelse som kan liknas vid att skriva på ett papper. Den erbjuder även flera intelligenta skrivlägen och tillåter inmatning med upp till 20 inmatningspunkter på skärmen samtidigt. Dessa funktioner är perfekta för exempelvis brainstorming där flera medlemmar i ett samverkande team kan dela och skriva idéer på skärmen samtidigt. 
  • Dessutom erbjuder denna intelligenta smartboard även skrivverktyg inklusive penna, suddgummi och former. Storleken på ett objekt kan exempelvis justeras med två-fingrar genom ett ”nyp” gest. Objekt kan också dras och flyttas runt på skärmen.  Om du behöver extra utrymme eller sidor, stöder Dahua DeepHub sidstorleksexpansion och inflikning  av ytterligare sidor.  
  • Efter mötet kan alla filer delas genom att helt enkelt skanna en QR-kod eller via e-post. 
  • Dahua DeepHub erbjuder en verklighetstrogen ”face to face” kommunikationsupplevelse vilket gör att mötesdeltagare kan interagera på distans och dela innehåll med varandra.  
  • Som tillbehör erbjuds en löstagbar PC-modul med Windows operativsystem som stöder vanliga tredjepartsprogram för videokonferenser.  

Dahua DeepHub löser de vanliga problemen med traditionella konferensmetoder genom att utnyttja Dahuas styrka inom innovation och teknologi, vilket gör det till ett betydligt bättre alternativ till den föråldrade och obekväma whiteboard-projektor-lösningen.  

Dahua DeepHub är fullspäckad med funktioner som möter de flesta användares behov, förvandlar och tar därmed smartboards och videokonferenser till en helt ny nivå. Kort sagt den ger konferensrummet  och dina kommande möten ett riktigt lyft. Alla vill ha den. 

Categories: Nyheter