GB ACADEMY

Välkommen att anmäla er till GB Security Dagen den 23/9-2021

Sista anmälningsdag 9/9-2021

För närvarande finns det inga planerade utbildningar

Anmäl dig här till en GB Academy utbildning eller ring tel: 0611 511251. Vi återkopplar snarast med bekräftelse.

Vi erbjuder exklusiva produktutbildningar för installatörer.
Nu även via webb-utbildning.
Spetsa din kompetens och öka din försäljning tillsammans med oss!

Vi håller fortlöpande produktutbildningar där vi lär dig mer om våra produkter och system. Vi presenterar alla funktioner hos produkten och dess tekniska data. 
Vi går igenom hur man projekterar det mest lämpliga systemet enligt varje kunds behov och hur man programmerar systemet. Du får också kännedom om vilka de viktigaste skillnaderna är mellan de olika systemen och kan diskutera alla dina frågor med en erfaren föreläsare. Vi informerar dig om kommande nyheter i produktsortimentet. Slutligen kommer dina kunskaper att testas och om du klarar provet så utfärdar vi din certifiering av systemet.
(Med ett Jablotron 100+ Certifikat förlängs din garantitid för Jablotrons produkter med ytterligare 3 år ( 2 + 3 år). 
Vi kommer även att hjälpa dig med marknadsföring. Tillsammans diskuterar vi och tar fram det marknadsföringsmaterial som du behöver för din verksamhet. 
Vi är säkra på att vår produktutbildning med certifiering kommer att ge svar på alla dina frågor. Låt oss bjuda in dig till utbildning med GB Academy. Nu även via webb-presentation.

Kostnad

GB Security bjuder på eventet inklusive, frukost, lunch samt förfriskningar under förmiddagen. Ev avbokningskostnader, se avbokning nedan.

Boende

Behöver du övernatta på Hotellet inför eventet? Vi har fått ett specialpris för våra gäster på Järva Park Hotell, där vi kommer vara. 895:- ink moms per enkelrum. Uppge ”GB Security konferens” vid bokning direkt till hotellet, uppgifter finner ni på deras hemsida www.jarvapark.se

Avbokning

Anmälan är bindande, vid avbokning senare än den 10/9 eller att man ej dyker upp på dagen för eventet. Där måste vi tyvärr debitera en avgift till självkostnadspris för dagen på 500:- ink moms.

Vid reserverar oss för möjlighet att ändra datum eller ställa in utbildning vid för få anmälda deltagare

Återförsäljare

Här kommer du som återförsäljare direkt till inloggningssidan.

ÅF LoginAnsök till återförsäljare

Slutkund

Här hittar du som slutkund de produkter som din återförsäljare erbjuder

Webshop